Амулет "Космічний Лотос" - гармонізує Вас та посилить душевне зростання, налаштує роботу чакр та потоків енергії. Космічний лотос постає як образ творіння, виникнення світу з первісних вод чи з порожнечі; це особливий універсальний принцип, керуючий світом і життям, що в ньому розвивається.

Будь-хто, хто коли-небудь дивився на квітку лотоса, що виходить із темного ставка, відразу зможе побачити красу цієї чудової рослини. Квітка завжди виглядає такою чистою і прекрасною на тлі брудного ставка. Через це квітка лотоса стала асоціюватися з чистотою та красою в релігіях буддизму та індуїзму відповідно; дослідники стародавнього єгипту помітили, що в нічний час лотос закриває свої квіти і занурюється у воду, і вигадали інший зв'язок з квіткою, пов'язаною з відродженням і Сонцем.

Амулет Космічний Лотос гармонізує вашу енергію з Духовними Космічними Еманаціями.

Ми всі схожі на квітку лотоса — багато хто з нас живе у цій каламутній воді і ніколи не виходить на поверхню, щоб ми могли розцвісти. Незалежно від того, на якому етапі життя ви знаходитесь, ви можете подібно до Лотоса відкривати свої пелюстки Добра, Краси та Гармонії.